Wie

Passie voor ondernemen

Grootschalig en efficiënt ondernemen. Dat is de passie van de broers Gerard, Marc en Cees de Wit. Niet je leven dromen, maar je dromen leven. Wij werken voortdurend aan het zo efficiënt mogelijk maken van ons productieproces. Dat doen wij door innovatief ondernemerschap en een steeds verdere automatisering van het productieproces. Maar ook door het creëren van goede arbeidsomstandigheden en een prettige werksfeer voor onze medewerkers. De passie voor tulpen kregen de broers mee van vader op zoon. Binnen Germaco heeft Gerard de algemene leiding en de verantwoordelijkheid voor het teelttechnische gedeelte. Marc’s hart ligt bij de mechanisatie en landwerkzaamheden van het bedrijf. Cees is HR-manager en hij verzorgt de afzet van de bollen en de bloemen.

No-nonsense bedrijf

Germaco is een echt no-nonsense bedrijf, waar we met elkaar samenwerken aan een mooi product. Onze tulpen vinden hun weg naar supermarkten in binnen- en vooral buitenland.

Onze missie

Germaco BV is een innovatieve onderneming die de consument wil laten genieten van een mooi bos tulpen. Wij doen dit door met oog voor kwaliteit en milieu op grootschalige wijze tulpen te kweken en te broeien.

Ons streven is winstgevendheid op de lange termijn. Dit door hoge opbrengsten in de teelt, weinig uitval en een hoge productiviteit in de broeierij.

Met zijn allen zijn we verantwoordelijk voor het eindresultaat, waarbij plezier en voldoening in het werk van onze medewerkers voorop staat.

Brochure